Спа и Уелнес | siriusbeach.com Премини към основното съдържание

Минералната вода е от естествен термален извор от дълбочина 2500 м ие на 20м от хотела с температура 45º с дебит 250 м³/час. Ние работим с БИО термална вода. СПА центъра има 3 минерални инфинити басейна и един голям летен басей с детска секция. Минералните басейни са с температура 38 º - 40 º, което се постига чрез преливане на водата директно в морето т.е басейните са 100 % с натурална био термална минерална вода, чиито лечебни свойства са най-добрите в България. 

Водна и Термална зона разполага със следните съоражения

 

Парна баня (Чудодейният ефект на парната баня е известен още от древността. В наши дни това е отлично средство за възстановяване на силите от напрегнатия градски живот и за пречистване на организма.)

Арома сауна (Леките ароматни есенции се грижат за Вашето настроение и създават отпускаща атмосфера.)

Солна стая (Халотерапията е естествен метод за профилактика и лечение на много заболявания в организма. Осъществява се с помощта на халогенен генератор, който стои в помещение, чиято цел е да се постигне здравословна среда чрез микроклимат в близост до солната пещера или морския бряг. Халотерапията облекчава здравословни проблеми и се прилага най-вече при хора с респираторни заболявания и кожни състояния.)

Арома сауна (Арома сауната е лека в комбинацията и с различни лечебни растения – билки, клонки от широколистни и иглолистни дървета, шишарки и др. Отличава се с това, че в нея се акцентира върху благотворното действие на лечебните растения, а не върху топлинния ефект. Билковата сауна има изключително благоприятен ефект върху дихателната система, кожата и косата. Също така е една от най-добрите терапии в борбата със стреса и напрежението.)

Сауна (Доказано е, че редовното използване на сауна повишава имунитета и може да предотврати заболяване при хора, които имат първоначални симптоми на настинка или грип. Един от големите ефекти на сауната върху тялото е детоксикацията, която стимулира освобождаването на натрупаните в тялото токсини чрез ускоряване на химическите процеси в тялото.)

* Басейни и джакузи (Минералният извор е на 20м от хотела, с 45 градуса на водата и захранва директно вътрешния и 2-та външни инфинити басейна с натурална  БИО термална вода, което ги прави изключително лековити. За по-доброто усвояване на лековитите качества на минералната вода помагат и осемте хидромасажни дюзи и 3-те водопадите, разположени във вътрешния басейн); джакузита (вътрешно – 4 местно и външно 6-местно на самия морски бряг)

Насладeте се на залези, изгреви и красива гледка към морето!

https://www.livechatalternative.com/