BOOK NOW ТОП ОФЕРТИ
bg   en   ru  
За резервации
+359 878 963 923, +359 876 487 112
siriusbeach@gmail.com

Класически Масаж

Класически масаж е едно от най-древните използвани средства за премахване болката в гърба и кръста, както и за възстановяване на човешкото здраве. Класическия масаж въздейства на целия организъм, като подобрява и укрепва функциите на всички системи и органи в него. Кожните рецептори възприемат и транспортират външните въздействия от масажните техники навътре в организма и оказват благоприятно действие на редица органи и жизнени системи. Постига се подобряване на обмяната на веществата, ускоряване на кръвообращението и увеличаване на изхвърлянето на метаболити и токсини от организма. Като най-типичен представител на мануалния масаж е класическият масаж.
Класически масаж се използва за нормализиране на функциите на организма при различните видове травми и заболявания.
Клиента е легнал на масажната кушетка в позиция тилен лег и е с удобно за него белио. Използват се  следните основни масажни похвати-поглаждане, разтриване, размачкване, ударно-вибрационни похвати и пасивни движения. Към всеки основен похват се прилагат и множество допълнителни и комбинирани похвати,прилагането на които зависи от заболяването, неговото, развитие, функционалните нарушения, частта коята се масажира. В зависимост от характера на протичане на възпалението класически масаж може да се прилага всеки ден или през ден или по преценка на масажиста.
Класически масаж на гръб, кръст, ръце и крака плюс лечебен масаж на болезнени зони. При болки в кръста, гърба и ишиас, схванат врат и горната част на гърба, болки в гърба и краката, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване,емоционален дибаланс.Класически масаж (гръб, кръст или цяло тяло плюс масаж на болезнена зона по избор) При болки в кръста, гърба и ишиас, схванат врат и горната част на гърба, болки в гърба и краката, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване,емоционален дисбаланс.
Класически  масаж (Масаж на цяло тяло и болкоуспокояващ масаж на болезнена зона по избор) При болки в кръста, гърба и ишиас, схванат врат и горната част на гърба, болки в гърба и краката, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване.
SIRIUS RESIDENCE SHIP SIRIUS