BOOK NOW ТОП ОФЕРТИ
bg   en   ru  
За резервации
+359 878 963 923, +359 876 487 112
siriusbeach@gmail.com

Антицелулитен масаж

Мануалният масаж най-известният и достъпен метод за третиране на целулита. С негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите, което подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки и осигурява разнасяне на лимфните задържания. За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж, е изключително важно засегнатите зони да се третират с висококачествени продукти. Те са загряващи или изстудяващи, а целта им е да проникнат добре през епидермиса и да въздействат на мастната клетка, като я освободят от съдържание.

 

Броя на процедурите и ефекта зависи от възрастта, телесното, начин на хранене, тегло и др., и е строго индивидуален. За всеки пациент се изготвя индивидуална програма. Ако пациента е на млада възраст с добра обмяна на веществата, тежи 50-60 кг. , то са препоръчителни 10-15 масажа за постигането на един добър и дълготраен ефект ефект

От голямо значение и е честотата на процедурите. Те трябва да се правятвсеки ден или през ден. Най-добрият вариант за добър успех - бърз, видим и траен, е когато масажът се комбинира с някои от другите съвременни методи за третиране на целулита. Принципно масажът подсилва действието на всеки един от другите методи и когато е в комбинация с тях, резултатът е повече от добър. Освен, че предизвикват разграждане на мастните клетки, се допринася и за перфектното моделиране на силуета. Това са т.нар. апаратни техники, като в клиниката предлагаме и най-модерния апаратен метод – лазерна антицелулитна терапия, която в комбинация с мануалната терапия дава най-добри резултати известни до момента в медицината. Този метод е масово използван от холивудските звезди.

SIRIUS RESIDENCE SHIP SIRIUS