BOOK NOW ТОП ОФЕРТИ
bg   en   ru  
За резервации
+359 878 963 923, +359 876 487 112
siriusbeach@gmail.com

Балнолечение

Към медицинския център са разработени сектор балнеология, помещения за физиотерапия, в които се разполагат модерни уреди за това, както и сектор за рехабилитация и калолечение. Предвижда се и уникална по рода си процедура известна като таласотерапия, която съчетава полезните лечебни свойства на солената морска вода с идеалните климатични условия за района.

Предназначението на Мадицинският център за рехабилитация и физиотерапия е да създава условия за комплексно възстановяване и повишаване на жизнения тонус на пациенти, преминали острата фаза на заболяванията си и посредством биологичното въздействие на естествените и преформирани физикални фактори върху човешкия организъм да се постигне неговото възстановяване.

За изпълнението на тази цел е използван комплексен подход за възстановяване, при който се съчетават конкретните природни дадености / климат, вода, кал/ в съчетание с допълващи рехабилитационни програми, почиващи върху преформирани компоненти като физиотерапевтични процедури включващи електро лечение, масажи, кинезитерапия с възможности за провеждане на индивидуални и групови занимания.

SIRIUS RESIDENCE SHIP SIRIUS