BOOK NOW ТОП ОФЕРТИ
bg   en   ru  
За резервации
+359 878 963 923, +359 876 487 112
siriusbeach@gmail.com

Кораб-ресторант

За ресторанта
 
Добре дошли на борда на КОРАБ-РЕСТОРАНТ "Сириус". Уникалната фрегата от XIII–ти век е превърната в специализиран рибен ресторант със 150 места на закрито и открита горна палуба с 80 места. 

Кораб "Сириус" е хвърлил котва на сушата през 1991г. и оттогава до сега посреща постоянно местни жители и чуждестранни гости. Намира се на самия морски бряг в курорта Свети Константин и Елена и има славата на най-стария и класен рибен ресторант край Варна. 

Ресторант-Кораба има 4 палуби. На 1-ва палуба е разположен кухненския блок- топла и студена кухня. На 2-ра палуба се намира Адмиралска зала със 70 места, на 3-та палуба е разположена голяма зала с 50 места и носова зала с 30 места, а 4-тата палуба представлява открита тераса на 3 нива, общо с 80 места. Общият капацитет на ресторанта е 230 места. Атмосферата е хармонична смесица от исторически чар и модерна изтънченост,  подчертани от елегантното обзавеждане на ресторанта - масивни 
мебели от дърво, морски карти, аквариуми и фенери. С влизането си човек веднага придобива усещането, че се намира в плаващ в морето кораб, именно защото Ресторант-Кораба е надвиснал над безкрайната морска шир. Довършването на сюжета става с помощта на обслужващия екипаж облечен в моряшки униформи. От м. Май до края на м. Септември ресторантът посреща и изпраща своите клиенти от близо и далеч. Външната палуба и двете тераси на ресторант -кораб "Сириус" предоставят кулинарни приключения под открито небе, несравнима гледка към плажната ивица и лазурното Черно море.  

Най-важното нещо в Кораб- Ресторант "Сириус"е качеството на храната. Менюто предоставя разнообразие от изискани морски дарове, рибни специалитети, прясна риба приготвена на скара, предястия от мариновани риби, аламинити и множество кулинарни шедьоври. 
 

Удоволствието от морските специалитети не би било пълно без да е комбинирано с вино. В ресторанта се предлагат избрана селекция от най-добрите: български, италиански, испански и дори новозеландски вина, както и прочути френски вина от Бордо. 
 


Другото важно нещо, което отличава богатото меню на Кораб- Ресторант "Сириус" е, че всяко ястие се приготвя с умение и специално отношение!
 

Работно време:
11:00 - 00:00ч. (от Май до Септември)
Телефон за резервации и информация: +359 878 963 923
SIRIUS RESIDENCE SHIP SIRIUS