BOOK NOW ТОП ОФЕРТИ
bg   en   ru  
За резервации
+359 878 963 923, +359 876 487 112
siriusbeach@gmail.com

Кораб-ресторант

За ресторанта
 
Добре дошли на борда на кораб-ресторант Сириус. Уникалната фрегата от XIII–ти век е превърната в специализиран рибен ресторант със 150 места. 

Кораб "Сириус" е хвърлил котва на сушата през 1991г. и оттогава до сега посреща целогодишно местни жители и чуждестранни гости. Намира се на самия морски бряг в курорта Свети Константин и Елена и има славата на най-стария и класен рибен ресторант край Варна. 

Вътрешността на кораба се състои от две нива, където са разположени четирите зали за хранене и бар с тъмни мебели от дърво, морски карти и фенери. Резултатът е една хармонична смесица от исторически чар и модерна изтънченост. С влизането си у човек се създава впечатлението за плаващ морски съд. А довършването на сюжета става с помощта на екипажа облечен в моряшки униформи.От м.Май до края на м.Септември ресторанта нараства двойно. Външната палуба и двете тераси предоставят несравнима гледка към крайбрежната ивица и лазурното Черно море, както и кулинарни приключения под открито небе. 

Най-важното нещо в ресторант "Сириус"е качеството на храната. Менюто представлява смесица от изискани морски дарове, прясна риба приготвена на скара, предястия от мариновани риби. 

 
Удоволствието от морските специалитети
не би било пълно без да екомбинирано с вино.
В ресторанта се предлагат най-добрите български вина,
както и прочутите френски вина от Бордо,
италианско, испанско и дори новозеландско вино. 
И което е по-важно от богатото меню е това, че всяко ястие се приготвя с умение и специално отношение!
Работно време :от 09:00 - 00:00ч. (от май до септември)
Телефон за резервации и информация 0878 963 923
SIRIUS RESIDENCE SHIP SIRIUS