BOOK NOW ТОП ОФЕРТИ
bg   en   ru  
За резервации
+359 878 963 923, +359 876 487 112
siriusbeach@gmail.com

Откриване на Нов Спа Център и Балнеология

От 14 октомври 2017 г. в хотел Сириус Бийч ще отвори напълно обновения СПА и Балнео Център. 
Нашите гости ще имат възможността да се докоснат до лечебните свойства на минералната и морска вода, възползвайки се от над дванадесет помещения за процедури. Луксозната и авангардна обстановка ще задоволи и най-изтънчените вкусове.
​В Балнеологичния Център група от най-реномираните специалисти в областта на физиотерапията, рехабилитация и балнеолечението ще се погрижат за Вашето здраве. Медицинският екип е на разположение да изготви индивидуален хранителен и възстановяващ режим според Вашите нужди.

Спа Център Сириус Бийч ще надмине и най-смелите Ви очаквания. Нашият единствен по рода си уелнес център предлага над 12 помещения за процедури, които включват частен спа кът, сауни, парни бани, солна стая,масажни поменщения и уникален Хамам, релакс зона с умопомрачаващ изглед към морето и директна слънчева светлина и много други изненади Ви очакват при нас.

 Комплексът разполага с достъп до минерална вода, която извира от дълбокия термален извор на 20 метра от хотела. Концепцията на нашия СПА и Балнеоцентър се базира на лековитите свойства на минералната вода, които са доказани от векове. В съчетание с контрастния басейн с морска вода, Вие можете да постигнете пълна хармония на духа и тялото.


​Очакваме Ви!

SIRIUS RESIDENCE SHIP SIRIUS